Přihlásit se

Heslo jsem zapomněl

Jsem tu poprvé a chci se registrovat

Do košíku bylo přidáno

ks

Receptura: Mandlová tartelette s malinami - Frangipane mix

Křupavé tartelette plněné lahodným mandlovým těstem s malinami

Frangipane mix je ideální základ pro snadnou přípravu mandlového těsta/koláčů/pečené náplně. Díky lahodné chuti a vláčné struktuře se ideálně v této receptuře doplňuje také s malinami a lineckými TARTELETTE, které jsou díky pečení křehké a křupavé. Je vhodný ke kombinaci s ovocem, ovocnými náplněmi, čokoládou, lískooříškovými krémy. 

Mandlové těsto - náplň Frangipane:
363g      Frangipane mix
110g      Máslo
98g         Voda 
100g      Vejce
671g      Celkem


Všechny suroviny míchat střední rychlostí 3min.
 


Postup: 

Do tartelette - košíčku 8.5cm vložit část ovoce a napnit  mandlovým těstem. Posypat zbytkem ovoce.

Pečení: 
Teplota: 180°C
Čas: 20-25min. 

Po upečení dekorovat nevlhnoucím cukrem Schnee. 
 


Zpět na články